Kapi protiv urinarnih infekcija

325,00 din.
Šifra: 115035
Kapi protiv urinarnih infekcija su kombinacija tinktura nekoliko lekovitih biljaka: uve, brusnice, rastavića, breze i sitnice koji se u tradicionalnoj medicini smatraju efikasnim sredstvima za ublažavanje tegoba kao što su bol i pečenje pri mokrenju, učestalo otežano i noćno mokrenje malih količina urina itd.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Tinkture
Array

Kapi protiv urinarnih infekcija su kombinacija tinktura nekoliko lekovitih biljaka: uve, brusnice, rastavića, breze i sitnice koji se u tradicionalnoj medicini smatraju efikasnim sredstvima za ublažavanje tegoba kao što su bol i pečenje pri mokrenju, učestalo otežano i noćno mokrenje malih količina urina itd. Najčešći izazivač zapaljenja mokraćnih puteva je bakterija Escherichia coli. Sastojci ovih biljaka imaju antiseptičko dejstvo, a takođe i podstiču mokrenje, što je bitno kod infekcija urinarnog trakta (ispiranje). Ove kapi mogu pomoći  u terapiji i prevenciji kod osoba sklonih infekcijama mokraćnih puteva, kao što su zapaljenja bubrega (pijelonefritis), uretre (uretritis), mokraćne bešike (cistitis) itd.

Sastav: Vodeno-alkoholni ekstrakt biljaka: list breze (Betula pendula), plod brusnice (Vaccinium macrocarpon), herba rastavića (Equisetum arvense), herba sitnice (Herniaria glabra), list uve (Arctostaphylos uva ursi).

Energetska vrednost manja od 50 kJ/12 kcal na 100 ml.

Proizvodjac/Uvoznik: Sinefarm doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE