Super brain mix organski Beyond

865,00 din.
Šifra: 111427
Beyond Organski Super Brain Mix nastao je pažljivim odabirom sastojaka vrhunskog organskog kvaliteta. Ovaj izuzetan blend čine adaptogene biljke koje su vekovima korišcene u ajurvedskoj medicini i medicini naroda sa Anda. Sastavljen je tako da potpomogne optimalno funkcionisanje mozga i nervnog sistema kao i celokupnog organizma.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Superhrana
Array

Beyond Organski Super Brain Mix nastao je pažljivim odabirom sastojaka vrhunskog organskog kvaliteta. Ovaj izuzetan blend čine adaptogene biljke koje su vekovima korišcene u ajurvedskoj medicini i medicini naroda sa Anda. Sastavljen je tako da potpomogne optimalno funkcionisanje mozga i nervnog sistema kao i celokupnog organizma. Lukuma je dodata kao prirodni zaslađivač. Ne sadrži alergene laktozu, soju i gluten.
Način upotrebe: Organski Super Brain Mix možete koristiti pri pravljenju šejkova i smutija, možete ga rastvoriti u vodi ili soku ili dodati u kaše, cia puding ili musli.

Sastojci: organska brami bakopa u prahu (30%), organska ašvaganda u prahu(25%), organska maka u prahu (25%), organska lukuma u prahu (20%)

Alergen info: nema alergena

Nutritivna deklaracija u 100g / % dnevnog referentnog unosa* *Referentni unos za prosecnu odraslu osobu:
8400 kJ / 2000 kcal*


Energ.vrednost 1314 kJ(314 kcal) /16%

Proteini 9 g / 18%
Ugljeni hidrati 49 g / 19%
od kojih šećeri
Masti 0.8 g / 1%
Od kojih zasićene masne kiseline
Biljna vlakna 37 g / 154%
So 1,2 g / 20%

 

{product id=495}

Proizvodjac/Uvoznik: Beyond doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: DA