Agava inulin u prahu

710,00 din.
Šifra: 111497
Inulin je biljno vlakno dobijeno ekstrakcijom iz biljke agave i deluje prebiotski hraneći „dobre“ bakterije i na taj način formira zdrav mikrobiom. Redovnim unosom inulina povećava se broj korisnih mikroba i samim tim jačamo imunitet.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Superhrana
Array

Organski inulin od agave kaktusa je jedan od najkorisnijih sastojaka u hrani koji pogoduje zdravoj kulturi crevne flore i doprinosi rešavanju mnogih tegoba nastalih lošom ishranom ili načinom života. Inulin je biljno vlakno dobijeno ekstrakcijom iz biljke agave i deluje prebiotski hraneći „dobre“ bakterije i na taj način formira zdrav mikrobiom. Redovnim unosom inulina povećava se broj korisnih mikroba i samim tim jačamo imunitet.
Primena: Inulin mogu piti svi bez obzira na uzrast. Može biti dodatak napicima i jelima (uključujući i kuvana jela, pošto je termostabilan). Lako se rastvara. Krenuti sa manjim dozama (3-5g) dnevno. Upotreba nije ograničena vremenski jer je inulin hrana i preporučuje se konzumacija kao sastavni deo uravnotežene ishrane tokom celog života. Može se koristiti i kao zaslađivač, ali mu je slatkoća 40% manja od belog šećera. Uslovi čuvanja: Nakon otvaranja, proizvod čuvati dobro zatvoren na suvom i hladnom mestu.
Sastojci: 100% Agava inulin (fruktan)

Nutritivna deklaracija
Energ. vrednost 1594kJ (381kcal) / 15% (u 100g / % dnevnog referentnog unosa *Referentni unos za prosecnu odraslu osobu: 8400 kJ / 2000 kcal)

Masti 0g / 0%
od kojih zasicene masne kiseline 0 g / 0%
Ugljeni hidrati 96 g / 37%
od kojih šećeri 8 g / 9%
Vlakna 88 g / 367%
So 0,008g / 0,14%

 

{product id=1322}

Proizvodjac/Uvoznik: Beyond doo Zemlja porekla: Meksiko Organski proizvod: DA