Synergetic bio-gel za ručno pranje posuđa aloja

630,00 din.
Šifra: 118323
Synergetic je bio gel za ručno pranje posuđa, voća, povrća i dečijih igračaka sa dodatkom aloje i srebrnim jonima. To je prirodni visokokoncentrisani antibakterijski preparat za pranje svih vrsta posuđa, dečijih igračaka, voća, povrća i kuhinjskog inventara.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Razno

Kategorije proizvoda

Array

Synergetic je bio gel za ručno pranje posuđa, voća, povrća i dečijih igračaka sa dodatkom aloje i srebrnim jonima. To je prirodni visokokoncentrisani antibakterijski preparat za pranje svih vrsta posuđa, dečijih igračaka, voća, povrća i kuhinjskog inventara. Lako se ispira i ne ostavlja tragove na posuđu nakon sušenja. Efikasno otklanja neprijatne mirise i masnoće i u hladnoj vodi. SYNERGETIC preparati NE SADRŽE parabene, SLS, EDTA, NTA, fosfate, ftalate, fenole, formaldehide, sintetičke parfeme i druge štetne materije.

SASTAV: Voda sa jonima srebra>30%, A-tenzidi (biljnog porekla) 5-15%, N-tenzidi (na bazi glukoze)<5%, glycerin (glycerol)<5%, ulje iđirota, galbanuma, nane, žalfije, muskatnog oraha i limunove trave, prehrambena boja.

Proizvodjac/Uvoznik: Wellnatura Organica doo Zemlja porekla: Rusija Organski proizvod: NE