Sirovi organski šećer agave 300g

560,00 din.
Šifra: 107438
Sirovi organski šećer agave je najmanje prerađen od svih vrsta šećera koji se prave od agave. To je u stvari dehidrirana varijanta agave sirupa. Dobija se uklanjanjem sve vode iz agavve sirupa. Upotrebljen je poseban proces da se uduva vazduh u agave šećer kako bi uvećao zapreminu i promenio teksturu od praha u granuliranu. Tako ostaje sirov, ima veoma lep ukus, a granulozna struktura sprečava slepljivanje.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Prirodni zaslađivači
Array

Sirovi organski šećer agave je najmanje prerađen od svih vrsta šećera koji se prave od agave. To je u stvari dehidrirana varijanta agave sirupa. Dobija se uklanjanjem sve vode iz agavve sirupa. Upotrebljen je poseban proces da se uduva vazduh u agave šećer kako bi uvećao zapreminu i promenio teksturu od praha u granuliranu. Tako ostaje sirov, ima veoma lep ukus, a granulozna struktura sprečava slepljivanje. Temperatura u procesu izdvajanja nikad ne prelazi 42oC. Koristi se kao zaslađivač umesto šećera da se zaslade kafa, čaj, topli napici i peciva i dr. Ima nizak glikemijski indeks (oko 17) i lako se rastvara. Odličan je za sve vrste kolača i peciva i može da zameni šećer u svim receptima.

Sastojak: 100% agave šećer sirovi
Hranljiva vrednost u 100g:
Energija 1603kJ/378kcal (19%*)
Masti 0 g (0%*)
Ugljeni hidrati 91 g (35%*)
od kojih šećeri 91 g (100%*)
Proteini 7 g (29%*)
So 0 g (0%*)

*Sadržaj dnevnog unosa energije. Referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8400kЈ/2000kcal). Može da sadrži u tragovima soju, gluten, susam, kikiriki, lešnik i badem.

 

 

Proizvodjac/Uvoznik: Superfood doo Zemlja porekla: Meksiko Organski proizvod: DA