Kokosov šećer organski 400g

570,00 din.
Šifra: 107440
Organski kokosov šećer je prirodni zaslađivač i idealna je zamena za beli i smeđi šećer. Dobija se tradicionalnim sakupljanjem nektara kokosovog cveta. Prirodne je boje, mirisa i ukusa koji blago podseća na karamelu. Kokosov šećer ima znatno niži glikemijski indeks nego beli i smeđi šećer, pa je pogodan za one koji nastoje da održe stabilne nivoe šećera u krvi.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Prirodni zaslađivači
Array

Organski kokosov šećer je prirodni zaslađivač i idealna je zamena za beli i smeđi šećer. Dobija se tradicionalnim sakupljanjem nektara kokosovog cveta. Prirodne je boje, mirisa i ukusa koji blago podseća na karamelu. Kokosov šećer ima znatno niži glikemijski indeks nego beli i smeđi šećer, pa je pogodan za one koji nastoje da održe stabilne nivoe šećera u krvi. Sadrži kalijum, magnezijum, cink, gvožđe vitamine B grupe, pa čak i vitamin C, kao i neke aminokiseline. Organski kokosov šećer proizveden je po visokim standardima strogo kontrolisan organske proizvodnje, bez upotrebe veštačkih đubriva, herbicida i pesticida. Nije rafinisan i ne sadrži aditive i konzervanse.

Sastojak: 100% kokosov šećer
Hranljiva vrednost u 100g:
Energija 1680kJ/400kcal (20%*)
Masti 0 g (0%*)
Ugljeni hidrati 99 g (38%*)
od kojih šećeri 99 g (110%*)
Proteini 0 g (0%*)
So 0 g (0%*)

*Sadržaj dnevnog unosa energije. Referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8400kЈ/2000kcal). Može da sadrži u tragovima soju, gluten, susam, kikiriki, lešnik i badem.

Proizvodjac/Uvoznik: Suprfood doo Zemlja porekla: Indonezija Organski proizvod: DA