Ši (shea) buter

390,00 din.
Šifra: 116123
Ši puter ili karite puter se dobija od plodova afričkog drveta ši (shea). Ovaj puter sadrži masne kiseline koje lako prodiru u kožu obnavljajući ćelije, kao i vitamine A, E i F.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Prirodna kozmetika

Kategorije proizvoda

Array

Ši puter ili karite puter se dobija od plodova afričkog drveta ši (shea). Ovaj puter sadrži masne kiseline koje lako prodiru u kožu obnavljajući ćelije, kao i vitamine A, E i F koji neguju kožu i sprečavaju nastanak bora i strija. Ši puter se koristi u sastavu mnogih kozmetičkih proizvoda, ali obično samo 2-5% sadržaja.

Sastav: Butyrospermum Parkii Butter (afrički ši buter), Ylang-Ylang Essential Oil (etarsko ulje ilon-ilon).

Proizvodjac/Uvoznik: Herbateria doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE