Organsko ulje origana

1905,00 din.
Šifra: 114002
Ulje divljeg origana ima izražena antibakterijska i antigljivična svojstva, a deluje i protiv nekih virusa (posebno virusa stomačnog gripa), pa se smatra jednim od najjačih biljnih antibiotika.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Eterična ulja

Ulje divljeg origana ima izražena antibakterijska i antigljivična svojstva, a deluje i protiv nekih virusa (posebno virusa stomačnog gripa), pa se smatra jednim od najjačih biljnih antibiotika. Deluje i antiinflamatorno, tj. smiruje upale. Zbog svojih izrazitih povoljnih dejstava, može se koristiti kao pomoć u lečenju infekcija zuba i desni, infekcija organa za varenje (i lakših trovanja hranom). Korisno je takođe ako se uzme na samom početku virusnih infekcija (prehlada i grip). Posebno je korisna primena origano ulja kod dugotrajnih hroničnih infekcija koje slabo reaguju na standardnu terapiju.

Proizvodjac/Uvoznik: Baltik junior co. doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: DA

Divlji origano kao antibiotik

Po svojoj prirodi, ulje divljeg origana ima širok spektar antibakterijskog delovanja, veoma nalik antibioticima. Ovo je dokazano u višestrukim istraživanjima in vitro, a rezultati su objavljeni u nekoliko uglednih medicinskih časopisa.

 

Opširnije...