Mitra blend etarskih ulja

775,00 din.
Šifra: 114071
Mitra blend, mešavina 100% prirodnih i koncentrovanih etarskih ulja. Upotreba: timijan u ovoj kombinaciji deluje kao antiseptik, kamilica protivupalno, a lavanda umiruje organizam. Ova kombinacija je idealna za ublažavanje tegoba kod respiratornih infekcija, kašlja, bolova u grlu, visoke temperature. Odlično se pokazala kod nesanice, uznemirenosti.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Eterična ulja
Array

Mitra blend, mešavina 100% prirodnih i koncentrovanih etarskih ulja
Sastav blenda: etarsko ulje lavande, rimske kamilice i timijana
Proces dobijanja etarskog ulja: destilacija vodenom parom.
Osobine ulja: zlatnožuta tečnost, lakša od vode. Oštar miris timijana je ublažen milujućim mirisom lavande i blagim mirisom rimske kamilice.
Upotreba: timijan u ovoj kombinaciji deluje kao antiseptik, kamilica protivupalno, a lavanda umiruje organizam. Ova kombinacija je idealna za ublažavanje tegoba kod respiratornih infekcija, kašlja, bolova u grlu, visoke temperature. Odlično se pokazala kod nesanice, uznemirenosti.
Način primene: lokalno i inhalacijom
Lokalna primena – dodaje se u masažna ulja zbog opuštanja mišića i koštano-zglobnog sistema. Može se koristiti utrljavanjem za ublažavanje simptoma prehlade, dosadnih glavobolja i uznemirenosti, utrljavanje na slepoočnice, zglobove i stopala. Za lokalnu primenu obavezno razblažiti u nekom neutralnom hladno ceđenom ulju (bademovo, maslinovo, jojobino…) , 9 kapi blenda u 30ml baznog ulja.
Upotreba u difuzerima: nakapaju se 2-4 kapi u aroma difuzer, aroma lampicu, posudu sa vrućom vodom. Inhalacijom u difuzerima postiže se najbolji sistemski efekat ovog blenda na ceo organizam kod prehlade, virusnih i bakteriskih infekcija, nesanice, uznemirenosti, za dezinfekciju prostora, jačanje imuniteta.

Proizvodjac/Uvoznik: Promontis doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE