Biljni losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti

630,00 din.
Šifra: 116013
Losion sadrži ekstrakte koprive, belog luka, dragoljuba i nane. Ukoliko postoji blago opadanje ili blago perutanje kože glave, dovoljno je posle pranja šamponom protiv opadanje kose, seboreje i peruti, dok je kosa još uvek vlažna, naneti aplikatorom losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti na kožu glave, a potom blago utrljati i izmasirati vrhovima prstiju.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Za zdravlje kože i kose
Array

Losion sadrži ekstrakte koprive, belog luka, dragoljuba i nane. Ukoliko postoji blago opadanje ili blago perutanje kože glave, dovoljno je posle pranja šamponom protiv opadanje kose, seboreje i peruti, dok je kosa još uvek vlažna, naneti aplikatorom losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti na kožu glave, a potom blago utrljati i izmasirati vrhovima prstiju. Losion ne ispirati. Ovakav tretman losionom i šamponom primenjivati i preventivno kada tegobe prestanu.
Ukoliko postoji teži problem opadanja kose, perutanja ili seboreje, losion treba nanositi posle svakog pranja kose, kako je to gore navedeno, ali i svake večeri pre spavanja između dva pranja (na suvu kosu). U tom slučaju kosu deliti kao za farbanje i aplikatorom naneti losion samo na vlasište. Utrljati i ostaviti tokom noći da deluje. Ne ispirati do sledećeg pranja. Izvesno olakšanje oseti se već posle prvog pranja kose i nanošenja losiona, ali se puni efekat i otklanjanje problema očekuje posle 15-20 dana, posle čega treba nastaviti sa korišćenjem šampona i losiona preventivno kako je gore navedeno, tj. šampon po ustaljenim navikama, a losion samo nakon pranja kose.

Proizvodjac/Uvoznik: Stara planinska rizniva doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE