Sojino mleko u prahu plus

435,00 din.
Šifra: 103387
Sojin napitak Zajic plus obogaćen vitaminima, kalcijumom i lecitinom je dugotrajno, sterilizovano i homogenizovano sojino mleko vrhunskog kvaliteta. Ne sadrži holesterol, laktozu i gluten zbog čega mogu da ga konzumiraju i osobe sa laktoznom intolerancijom, osobe obolele od celijakija i povećanog holesterola. To je prirodan i zdrav napitak visoke hranljive vrednosti i lake svarljivosti.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Za post
Array

Sojin napitak Zajic plus obogaćen vitaminima, kalcijumom i lecitinom je dugotrajno, sterilizovano i homogenizovano sojino mleko vrhunskog kvaliteta. Ne sadrži holesterol, laktozu i gluten zbog čega mogu da ga konzumiraju i osobe sa laktoznom intolerancijom, osobe obolele od celijakija i povećanog holesterola. To je prirodan i zdrav napitak visoke hranljive vrednosti i lake svarljivosti. Ima izvanredan ukus i aromu kojim ne samo da možete da se osvežite, već i da pripremite puding, musli, sos, milk šejk, neskafu.
Napici "Zajic" su zamena običnog mleka i pogodni su naročito kao zdrav napitak prilikom svakog doručka. Idealna je, na primer, kombinacija sa korn fleksom, odnosno muslijem. Obično se koriste tamo gde se koristi i obično kravlje mleko.

Proizvodjac/Uvoznik: Mogador Zemlja porekla: Češka Organski proizvod: NE