OKP paket za čišćenje organizma

4020,00 din.
Šifra: 113395
OKP biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao antiparazitni program, nastao je na osnovu dugogodišnjeg iskustva američkog biologa, dr Hulde Reger-Klark.
 Povratak na: Za čišćenje organizma i detoksikaciju
Array

OKP biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao antiparazitni program, nastao je na osnovu dugogodišnjeg iskustva američkog biologa, dr Hulde Reger-Klark. Dr Hulda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije u korenu mnogih teških i hroničnih bolesti. OKP paket doprinosi normalizaciji želudačno-crevnog trakta, a ispravan rad organa za varenje presudan je za optimalno stanje organizma. Čišćenje organizma je uvek preporučljiv korak u eliminisanju bilo kog zdravstvenog problema; naime, kada je imunitet  jak, vaš organizam je jak, a novija istraživanja pokazuju da creva i crevna flora igraju važnu ulogu u održanju imuniteta.

Sastojci: pelin 235 mg (sprašena herba pelina, želatin, boja E171), karanfilić 420 mg (cvetni pupoljci karanfilića u prahu želatin, boja E171), crni orah 250 mg (suvi ekstrakt perikarpa poda crnog oraha, 18-20:1 (min. 5% polifenola, maltodekstrin, želatin, boja E 171)

Napomena: proizvod sadrži želatin

Proizvodjac/Uvoznik: Priroda doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE