Beyond  je proizvodno-trgovinsko preduzeće koje bavi programom zdrave hrane. Sastoji se od veleprodaje, maloprodaje i proizvodnje.


MALOPRODAJA

Već je početni imidž preduzeća “Beyond” podsetio po izgledu na prodavnice zdrave hrane na Zapadu. Kupcima koji bi ušli u radnju veoma značajno je bilo to što su uvek znali da osim robe mogu da dobiju i dobar savet iz oblasti zdrave hrane od prodavaca koji ne samo da poznaju tu tematiku, već i sami žive zdravije

Kompletan repertoar naših proizvoda, veleprodajnih i maloprodajnih artikala možete naći u našoj prodavnici u NIšu, Voždova 76 b, u samom centru grada, nedaleko od Narodnog pozorišta.

U našoj prodavnici naći ćete preko 2000 artikala koji pokrivaju gotovo sve što prodavnice zdrave hrane mogu da ponude, a posebno smo ponosni na proizvodni repertoar naše proizvodnje - ukusni, sveži i zdravi proizvodi od soje, pšenični sejtan, zdravi slatkiši na bazi jezgrastog voća, meda i malteksa i drugo. Mi pratimo trendove, pa možete biti sigurni da ćete kod nas naći sve što je novo u oblasti zdrave ishrane!

KONTAKT: 018-514-182

Radno vreme prodavnice: ponedeljak-petak 9 - 19h, subota: 8 - 14h, nedeljom ne radimo

  

INTERNET PRODAJA

Deo iz repertoara naše ponude možete naručiti preko naše Internet prodavnice zdrave hrane, na čijem se sajtu upravo nalazite.

 

PROIZVODNJA

Ubrzo po otvaranju prodavnice zdrave hrane, preduzeće “Beyond” otpočinje i proizvodnju zdravije hrane (januara 2001). Uz stručne savete švajcarskog industrijalca g. A. W. Danzera, jednog od pionira zdravije hrane u Evropi, uspeli smo da razvijemo liniju sasvim novih proizvoda od soje prilagođenu našem tržištu, koja je sada obogaćena serijom veoma ukusnih vegetarijanskih kobasica i namaza.

Za razliku od većine današnjih proizvođača, odlučili smo da prednost damo zdravlju potrošača, čak i nauštrb profita, tako da u našoj proizvodnji ne koristimo aditive i konzervanse da bismo produžili vek trajanja proizvoda.

KONTAKT:

BEYOND
Niš, Voždova 76b

Tel/Fax: (381) 018-281-011,
Mob: (381) 063-752-1597 

 

VELEPRODAJA

Kako bismo bili što efektivniji u distribuciji naših proizvoda kao i drugih vrednih i kvalitetnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane, odlučili smo da otvorimo našu sopstvenu veleprodaju zdrave hrane u Beogradu. U našoj veleprodaji možete se snabdeti mnogim ekskluzivnim proizvodima, kao što su Neera sirup, mnoge namirnice iz organske proizvodnje (npr. žitarice, mahunarke, semenke i dr), sredstva za mršavljenje,, instant čajevi od ginko bilobe, žen šena, đumbira itd.

Danas gotovo da i nema potrebe naglašavati vrednost organske hrane. Šta vrede i najzdravije namirnice, ako su višestruko zagađene. Onima koji se zdravije hrane i čiji su svakodnevni osnov ishrane žitarice i mahunarke, veoma je bitno da mogu da ih nađu u organskom obliku. Upravo zbog toga je veleprodaja Beyonda odlučila da se orijentiše u ovom pravcu i prva počela da sistematski snabdeva srpsko tržište sertifikovanim organskim namirnicama. Tako su zahvaljujući upravo Beyondu ljubitelji zdravije ishrane konačno mogli da po povoljnim cenama, u svojim prodavnicama zdravije hrane nabave gotovo sve žitarice i mahunarke koje se koriste u svakodnevnoj ishrani pa čak i one “egzotičnije” - kinou (specijalnu staru vrstu žitarica), azuki, mung i sl., ali i veoma zdrava organska ulja od kokosa i palme.

KONTAKT:

BEYOND
Beograd, Narodnog Fronta 68 (Mali Mokri Lug)
Tel./fax: (381) 011 347 6034

E-mail: <pošaljite nam poruku>


beyond_logo.jpg


 

INFORMACIJE I PITANJA:

<pošaljite nam poruku>
 

 

BEYOND
Niš, Voždova 76b 

Tel/Fax: (381) 018-514-182
Mob: (381) 062-804-3713
E-mail: <pošaljite nam poruku>