Neera dijeta (Neera sirup)

2880,00 din.
Šifra: 118257
Neera dijeta je specijalan, potpuno prirodan i jednostavan program za skidanje kilograma i detoksikaciju organizma. Uz svaku limenku Neera sirupa dobijate brošuru sa detaljnim uputstvima za sprovođenje Neera programa za mršavljenje i detoksikaciju.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Superhrana
Array

Neera sirup (koji se traži i kao nera sirup) je osnovni sastojak svetski popularnog programa za mršavljenje i detoksikaciju poznatog kao Neera dijeta (na internetu se traži i kao: Nera dijeta). Neera dijeta je nešto slično kao post, i to post na vodi, s tim što se tokom celog perioda tokom kojeg se odvija proces mršavljenja i detoksikacije organizma kao osnovni napitak koristi Neera sirup.  O tome kako deluje Neera dijeta, iskustva korisnika najbolje svedoče.

 

Od čega se sastoji Neera sirup

Neera sirup je mešavina sirupa od nekoliko vrsta azijskih palmi (arenga i kitul palmi iz kišnih prašuma, nipah palmi iz močvara, palmira palmi sa severa Šri Lanke, i jedne retke vrste kokosove palme) i najčistijeg organskog javorovog sirupa klase C +. Ovakva kombinacija, kada se pomeša sa sokom od limuna, obezbeđuje dovoljno energije, minerala i koenzima koji su potrebni da se uspešno obavi program mršavljenja i detoksikacije poznat kao Neera dijeta, tokom kojeg se ne uzima čvrsta hrana.

 

Kako se dobija Neera sirup

Neera sirup se dobija kombinovanjem javorovog sirupa i sirupa nekoliko vrsta palmi.

Javorov sirup

Javorov sirup, jedan od osnovnih sastojaka Neera sirupa, potiče iz velikih javorovih šuma Severne Amerike. Javor proizvodi šećerni sok tokom nekoliko nedelja na samom početku proleća, u martu i aprilu (kada su šume još pokrivene snegom). Tradicionalno, ovaj sok se sakuplja svakog jutra iz košarica obešenih na drveće. Ta tečnost se potom zagrevanjem koncentriše dok ne postane gusta kao sirup. Potrebno je 40 do 50 litara slakog soka da bi se dobio 1 litar finalnog proizvoda javorovog soka. Na savremenim javorovim farmama, sok se sakuplja iz složene mreže slavina, što je lakši i brži metod, ali ne i jeftiniji. Zbog toga što je njegovo sakupljanje tako teško, cena za javorov sirup je visoka. U SAD, 90% tzv „javorovog sirupa“ koji se prodaje proizvodi se veštački od kukuruznog sirupa i belog šećera, i često sadrži samo 2 % pravog javorovog sirupa. U proizvodnji Neera sirupa koji distribuira Beyond, koristi se samo potpuno prirodni tamni sirup gustine C (klase C) koji je najbogatiji mineralima.

Palmin sirup

Palmin sirup i palmin šećer smatraju se delikatesima, imaju znatno prijatniji ukus nego običan šećer. Palmin sirup može da se dobije samo od dve ili tri vrste šećerne palme. Najpre se dobija palmin sok: naseku se dugi palmini izdanci, iz kojih slatki sok curi u dugačke šuplje bambusove štapove. Taj sok se potom grejanjem koncentriše dok ne ispari sva voda i ne ostane čvrst šećer. Palmin sirup se kao takav retko izvozi, jer je teško da se sačuva u toploj i vlažnoj klimi.
Ispitivanja pokazuju da palmin sirup obiluje mineralima koji se dopunjuju sa mineralima koje sadrži javorov sirup, pa je zbog toga kombinacija palminog i javorovog sirupa idealna za Neera dijetu.

 

Šta odlikuje Neera sirup koji distribuira Beyond

Neera sirup koji distribuira Beyond je karakterističan po veoma dobro izbalanasiranoj mešavini javorovog sirupa i sirupa retkih tropskih palmi. Ova mešavina sadrži dovoljno hranljivih materija da podrži organizam tokom sprovođenja Neera dijete, u trajanju od 3, 7 ili 10 dana.

Pakovanje Neera sirupa koji distribuira Beyond dobijate zajedno sa brošurom „Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju“ u kojoj je opširno i do detalja opisan i objašnjen proces Neera dijete. Autor brošure je dr K. A. Bejer, Švajcarac koji je ovu dijetu prvi uveo u opticaj.

Preduzeće Beyond je ekskluzivni distributer Neera sirupa (Neera dijete) za Srbiju.

 

Šta je Neera dijeta

Neera dijeta je jedna od najpoznatijih i najduže korišćenih dijeta za mršavljenje i detoksikaciju. U opticaju je više od 40 godina. Isprobale su je i mnoge poznate ličnosti, u svrhu održavanja linije ili detoksikacije, kao Bijonse, Anđelina Džoli, Naomi Kembel, Gvinet paltrou, Asšanti, Demi Mur i Ešton Kučer.  Takođe ju je koristio legendarni atletičar Karl Luis, ali i glumac Tom Henks, kad mu je bilo neophodno da za kratko vreme smrša za potrebe snimanja filma Brodolom života.


Osnova Neera dijete je Neera sirup. Neera dijeta podrazumeva da se tokom kratkog vremenskog perioda ne uzima čvrsta hrana, već samo tečnost: Neera sirup u kombinaciji sa limunom, čajevi i voda. Na taj način se ubrzano gube kilogrami, ali organizam dobija dovoljno hranljivih materija iz tečne hrane tako da u procesu mršavljenja ne trpi nikakve negativne posledice.

Kao i post, posebno post na vodi, Neera dijeta doprinosi da se postigne detoksikacija organizma.

Dobrobiti Neera dijete

Ukoliko se Neera dijeta ispravno sprovede, ona povoljno deluje na organizam na više načina. Brojni korisnici su izvestili o svojim iskustvima nakon praktikovanja Neera dijete, i na osnovu njihovih komentara, može se reći da su glavne dobrobiti Neera dijete sledeće:

* efikasno mršavljenje: prema navodima autora ove dijete, dr K. A Bejera, ukoliko se na ispravan način sprovede, uz Neera dijetu moguće je smršati 5 do 10 kg za 10 dana
* podstiče rastvaranje i eliminaciju otpadnih materija iz organizma
* donosi osećaj lakoće i pročišćenosti organizma
* donosi osećaj poleta, osećaj da imamo više energije
* poboljšan izgled i kvalitet kože i kose
* osećaj da nas više privlači zdrava ishrana i smanjena potreba za nezdravim namirnicama

 

Neera dijeta: iskustva korisnika

Ovde navodimo nekoliko iskustava korisnika Neera dijete koji su nam stigli mejlom ili poštom:

 

***

Poštovani, za neera dijetu sam saznao od kume iz Beograda još 2008. godine, kao sredstvo za jednostavno sređivanje linije. Počeo sam da je koristim juna iste godine uz fizičku aktivnost, kosidbu, te sam gubio po 1 kg dnevno. Jako mi je odgovarao i ukus, neera dijeta se pokazala kao pun pogodak.
Tokom 2009. godine sam koristio neera dijetu u maju pa u decembru. Pošto sam primetio da mi ova dijeta jača volju, iste godine u decembru sam u potpunosti ostavio pušenje. Da li je to posledica neera dijete ne znam, ali tokom uzimanja neere u decembru sam rekao „zbogom“ cigaretama!
Neera dijeta mi je uvek padala lakše u letnjim mesecima. Decembra 2010. sam bio jako gladan skoro svakog dana. Rezultat merenja bio je isti kao i uvek, ali sa više gladovanja.

Poslednjih godina sam mahom neera dijetu koristio pred samo letovanje da skinem stomak i svi su primećivali razliku. Nisam nimalo bolešljiv čovek, ali smatram da debeo čovek ne može biti ni dovoljno zdrav, pa sam ovu dijetu smatrao kao put do zdravlja. Pošto je koristim više godina, imam i drugačija iskustva. Pokušao sam sa neera dijetom januara 2015. baš posle Božića, baš u tazbini, u mesarskoj kući gde se dobro jede za te praznike i pečenja i čvaraka i sve boljeg od boljega. Posle drugog dana neera dijeta mi se smučila, ukus je postao loš, nepodnošljiv i morao sam da prekinem.

To mi se nikad ranije ni kasnije nije dogodilo, naročito ne tokom leta kada mi ukus i te kako prija. Shvatio sam da se u vreme masnih gozbi ne počinje ovakva dijeta, nego samo u vreme kada i planiramo manje obroke i kada više pazimo na liniju.

Uvek ova dijeta izaziva pažnju mog okruženja i svi se brinu da li je to zdravo za mene da brzo gubim kilograme. Objašnjavam svima da nemam posledica posle višegodišnje upotrebe, ali da za vreme jesenjih slava najčešće povratim raniju kilažu.

Ovog juna sam krenuo sa neera dijetom odmag posle punog Meseca, kako bih efikasnije gubio tečnost iz organzma. Posle 6 dana diijete imao sam 7 kg manje. Sa dijetom sam stao posle 7 dana i 8 kg manje, ne što nisam mogao da nastavim, već zbog nesnosnog zadaha iz usta (!!!) koji pranje zuba nije moglo da otkloni.

Sa poštovanjem, vaš verni višegodišnji jako zadovoljni korisnik Goran Stevanović iz Kragujevca

 

***

Probao sam Neera dijetu, držao sam varijantu od 10 dana i mogu reći da sam se nakon nje osećao kao da sam čitavo telo iznutra i spolja očistio 100%. Nisam imao nikakvih poteškoća tokom dijete. Smršao sam 6,5 kg i definitivno ponoviću opet ovaj proces.

Stevan Šapić

 

***

Moja iskustva u korišćenju neere prevazilaze sva očekivanja. Kako sam sklon gojenju, prinuđen sam i da skidam telesnu težinu i oslobađam organizam od otrova. Ovo je četvrti put (koji je u toku) da skidam kilograme. Do sada po pet kg. Verovali ili ne u gram. Divna stvar. Ja zaista preporučujem svima.

Zoran Milivojević

 

***

Želela bih da podelim iskustvo koje sam imala sa Neera sirupom. Dugo sam razmišljala da li da ga probam jer sam prvo istraživala i čitala dosta o njemu, ali, kao i za sve, uvek ima i pozitivnih i negativnih iskustava. Međutim, slučajno sam upoznala dve žene koje su odavno to probale i obe su bile zadovoljne pa me njihova lična iskustva ubedila da moram i ja da probam.

Iako imam 57 godina, srećom nemam mnogo kilograma viška (možda 5 najviše) pa sam ga prvenstveno kupila zbog detoksikacije organizma, a ako neko kilo ode, biće još bolje. Naime, stalno sam umorna, troma i osećala sam da želim da se išćistim, barem iznutra. U isto vreme znala sam da ja neću moći da izdržim više od 5,6 dana jer jednostavno nisam nikad držala dijete (srećom genetika mi je očigledno naklonjena, jer sam tih 5 kg viška tek ulaskom u menopauzu nabacila) i što nas je puno u kući pa shodno tome i dosta se hrane sprema.

Tako sam ja sama odredila da ga pijem samo 2 dana u nedelji (ponedeljkom i utorkom jer tada najmanje hrane spremam za ukućane, a posle vikenda kada se možda najviše jede) a da naravno vodim računa da ostalih 5 dana pijem što više raznovrsnih čajeva i jedem salate i čorbice, i uopšte umereno.
Koristim ga već 3 nedelje, i rezultati su neverovatni. Ja se već osećam laganije, mentalno jače, čitava 2 kilograma su otišla. Ukus je bolji nego što sam očekivala, i uopšte nisam imala krizne periode kao što sam mislila. Količina je taman da mi potraje ceo dan. Ovako planiram da nastavim jos možda mesec dana (svake nedelje po dva dana), a onda ću uvesti redovno čisćenje svakog drugog ili trećeg meseca po nekoliko dana mesečno. Neću dozvoliti da se opet nakupim toksina, jer se zaista mnogo bolje i jače osećam, a čak se nalazim u jednom napornom periodu (i fizički i mentalno).

Sve najbolje!
Srdačno,
Nada Milosavljević

Ako vas interesuje još iskustava korisnika Neera dijete, možete ih naći na ovom linkovu:
https://www.neeradijeta.rs/iskustva-korisnika-neera-detoks-dijete/

 

Priprema Neera napitka za Neera dijetu

Kako se priprema Neera napitak za Neera dijetu pogledajte praktično na našem jutjub kanalu:


https://www.youtube.com/watch?v=fQrRvXrOgwo

 

Najčešća pitanja:

 

Koja je cena za Neera sirup (Neera dijeta) (Nera sirup, nera dijeta, cena)?

Cena za Neera sirup odražava visok kvalitet i retkost sastojaka koji ulaze u njen sastav. S obzirom da se tokom perioda Neera dijete ne uzima čvrsta hrana, Vaša ušteda na izdacima za hranu tokom perioda Neera dijete za mršavljenje i detoksikaciju verovatno će mo'i da kompenzuje cenu samog Neera sirupa.

Gde mogu da nabavim Neera sirup?

Neera sirup možete nabaviti u većini prodavnica zdrave hrane, u supermarketima i apotekama. Takođe ga možete naručiti onlajn preko ovog sajta.

Koliko se čeka na isporuku?

Ako naručite Neera dijetu onlajn, u zavisnosti od zauzetosti kurirske službe možete očekivati isporuku u roku od najviše četiri radna dana.

Kako se drži Neera dijeta?

Uz svako pakovanje Neera sirupa, dobijate brošuru koju je napisao dr K. A. Bejer, autor ove dijete, sa detaljnim uputstvima i objašnjenjima. Najčešća pitanja, odgovore i nedoumice u pogledu Neera dijete možete naći na veb sajtu posvećenom specifično Neera dijeti: https://www.neeradijeta.rs/neera-pitanja-koja-se-cesto-postavljaju/

Koliko Neera sirupa mi treba da održim kompletnu Neera dijetu?

Postoji nekoliko varijanti Neera dijete, koje su različitog trajanja. (Opširnije o varijantama Neera dijete pogledajte ovde) U zavisnosti od toga koju varijantu odaberete i koliko dana traje vaša dijeta (3, 7 ili 10 dana), potrebna vam je jedna do dve konzerve Neera sirupa da dovršite program.

 

{product id=157}

Proizvodjac/Uvoznik: Beyond doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE