Instant kafa Mount Hagen bez kofeina

1050,00 din.
Šifra: 112474
Po ocenama mnogih, Mount Hagen je verovatno najbolja instant kafa bez kofeina koja je trenutno u ponudi. Mount Hagen instant kafa je napravljena od zrna kafe sa Papue Nove Gvineje ali je kofein specijalnom metodom ekstrahovan iz nje. Kafa bez kofeina sadrži većinu sastojaka koje sadrži i kafa sa kofeinom, ali za one koji su posebno osetljivi na efekat kofeina, kafa bez kofeina je svakako bolji izbor.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Organski proizvodi
Array

Po ocenama mnogih, Mount Hagen je verovatno najbolja instant kafa bez kofeina koja je trenutno u ponudi. Mount Hagen instant kafa je napravljena od zrna kafe sa Papue Nove Gvineje ali je kofein specijalnom metodom ekstrahovan iz nje. Kafa bez kofeina sadrži većinu sastojaka koje sadrži i kafa sa kofeinom, ali za one koji su posebno osetljivi na efekat kofeina, kafa bez kofeina je svakako bolji izbor.
Papua Nova Gvineja inače spada u najbolje regione za gajenje kafe u svetu. Ova kvalitetna kafa se uzgaja na tradicionalan način i bere ručno. Pažljiva obrada čuva aromu ove retke kafe. Mount Hagen instant kafa bez kofeina poseduje Fair Trade i Organic sertifikate. U proizvodnji te instant kafe koriste se samo sveža zrna organski gajene kafe arabike koja potiču sa velikih nadmorskih visina.


Hranljive vrednosti u 100g
Energetska vrednost 1327kJ/315Kcal(15%*)
Masti 0 g (0%*)
Ugljeni hidrati 47 g (18%*)
od kojih šećeri 2 g (2%*)
Vlakna 20 g (83%*)
Proteini 21 g (42%*)
So 1 g (16%*)

*Sadržaj dnevnog unosa energije.

Referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8 400 kЈ/2 000 kcal)

 

Proizvodjac/Uvoznik: Superfood doo Zemlja porekla: Nemačka Organski proizvod: DA