Kapi za imunitet

195,00 din.
Šifra: 115030
Aktivni principi iz ekstrakata bokvice, timijana, žalfije i posebno ehinacee deluju kao imunostimulator, dovode do povećanja produkcije interferona (jedinjenja odgovornog za odbranu organizma od infekcija, u prvom redu protiv virusa), ublažavaju simptome postojećih upala, deluju protektivno i ubrzavaju oporavak.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Tinkture

Kategorije proizvoda

With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Aktivni principi iz ekstrakata bokvice, timijana, žalfije i posebno ehinacee deluju kao imunostimulator, dovode do povećanja produkcije interferona (jedinjenja odgovornog za odbranu organizma od infekcija, u prvom redu protiv virusa), ublažavaju simptome postojećih upala, deluju protektivno i ubrzavaju oporavak. Povećavaju funkciju leukocita tj. njihovu fagocitarnu aktivnost. Ispoljavaju bakteriostatički učinak na nekoliko vrsta stafilokoka, streptokoka i pojedinih gljivica.
Preventivno kapi se mogu davati deci i odraslima kad postoji povećan rizik od infekcija, u stanjima smanjenog imuniteta, iscrpljenosti posle bolesti, napornog umnog i fizičkog rada, kod sportista i starijih osoba posebno u vreme gripa i prehlada. Mogu se koristiti za ublažavanje simptoma akutnih i hroničnih upala respiratornog, digestivnog i urogenitalnog trakta.
Dodatkom vitamina C pojačava se profilaksa i tretman raznih infekcija.

Proizvodjac/Uvoznik: Sinefarm doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE