Melem Stefalaz

1180,00 din.
Šifra: 118277
Tradicionalni melem od lekovitog bilja koji se proizvodi u manastiru Ćelija piperska. Blagotvorno deluje kod svih vrsta rana, posebno onih koje gnoje i dugo ne mogu da zarastu. Podrazumeva se higijena rane i korišćenje antibiotika po savetu lekara, a melem se primjenjuje u obliku obloga, nanošenjem u tankom sloju na sterilnu gazu (otkuvanim nožem).
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Razno
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Tradicionalni melem od lekovitog bilja koji se proizvodi u manastiru Ćelija piperska. Blagotvorno deluje kod svih vrsta rana, posebno onih koje gnoje i dugo ne mogu da zarastu. Podrazumeva se higijena rane i korišćenje antibiotika po savetu lekara, a melem se primjenjuje u obliku obloga, nanošenjem u tankom sloju na sterilnu gazu (otkuvanim nožem). Obloga se menja na 24 sata. Primena na ostala bolna mjesta ne zahteva sterilne uslove a nanosi se istim principom.

Melem deluje povoljno kod: psorijaze, upale zglobova, proširenih vena, reume, herpes zostera, konjuktivitisa, gangrene, dekubitusa, sinuzitisa, bronhitisa, problematične kože sklone bubuljicama, ožiljaka, bora, hrapave, suve i ispucale kože. Oprez kod opekotina, samo manje, površinske opekotine, negovati putem obloga.

Proizvodjac/Uvoznik: Stefalaz Manastir Ćelija piperska Zemlja porekla: Crna Gora Organski proizvod: Ne