Domaći probiotski kvasac

210,00 din.
Šifra: 118287
Domaći (probiotski) kvasac u prahu omogućava duže održanje aktivnosti mlečnokisleinskih bakterija i divljih kvasaca. Koristi se 5 do 10% na masu brašna. Njime se mogu mesiti većina pekarskih proizvoda: hleb, pecivo, pite, kolači, testo za picu i dr. Fermentacija se odvija od 10 do 12 sati i duže u zavisnosti od kiselosti koju želimo postići.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Razno

Kategorije proizvoda

With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Domaći (probiotski) kvasac u prahu omogućava duže održanje aktivnosti mlečnokisleinskih bakterija i divljih kvasaca. Koristi se 5 do 10% na masu brašna.
Njime se mogu mesiti većina pekarskih proizvoda: hleb, pecivo, pite, kolači, testo za picu i dr. Fermentacija se odvija od 10 do 12 sati i duže u zavisnosti od kiselosti koju želimo postići.
Domaćim kiselim (probiotskim) kvascem postižemo poboljšanje zapremine, ukusa i teksture hleba. Hleb ima izrazita elastična svojstva. Mikrobiološki hleb je održiv više dana bez kvarenja. On zadovoljava i potrošače svojim mirisom i ukusom, nutritivnim vrednostima i proizvođače jer smanjuju svakodnevni povraćaj hleba.

Proizvodjac/Uvoznik: Shenemil Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE