Domaći probiotski kvasac

210,00 din.
Šifra: 118287
Domaći (probiotski) kvasac u prahu služi za mešenje većine pekarskih proizvoda: hleba, peciva, pita, kolača, testa za picu i dr. Domaćim kiselim (probiotskim) kvascem se postiže poboljšanje zapremine, ukusa i teksture hleba.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Razno

Kategorije proizvoda

With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 270,00 din.

Domaći (probiotski) kvasac u prahu služi za mešenje većine pekarskih proizvoda: hleba, peciva, pita, kolača, testa za picu i dr.  Fermentacija traje 10 do 12 sati i duže u zavisnosti od željene kiselosti koju želimo postići. Domaćim kiselim (probiotskim) kvascem se postiže poboljšanje zapremine, ukusa i teksture hleba. Hleb umešen sa njim je mekši, a mikrobiološki sastav ga čini održivim više dana bez kvarenja.

Proizvodjac/Uvoznik: Shenemil Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE