Biodent

335,00 din.
Šifra: 116003
Osvežavajuća aromatična ekološka pasta za zube na bazi gline, eteričnih ulja i vitamina C. Uklanja zadah iz usta i daje prijatan ukus i miris. Polira i održava belinu zuba. Održava normalnu pH vrednost usne duplje. Izuzetno se pokazala kod upale desni, krvarenja, paradentoze. Mogu je koristiti svi uzrasti.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Prirodna kozmetika
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Osvežavajuća aromatična ekološka pasta za zube na bazi gline, eteričnih ulja i vitamina C. Uklanja zadah iz usta i daje prijatan ukus i miris. Polira i održava belinu zuba. Održava normalnu pH vrednost usne duplje. Izuzetno se pokazala kod upale desni, krvarenja, paradentoze. Mogu je koristiti svi uzrasti.rvarenja, paradentoze. Otklanja zubni kamenac. Mogu je koristiti svi uzrasti.

UPOTREBA: Suvom četkicom zahvatiti pastu (i to samo po površini) i prati zube bez naknadog kvašenja četkice vodom. Nakon pranja isprati vodom. U slučaju da su desni dosta osetljive, može se posle zahvatanja paste nakvasiti četkica.
Ako ste već navikli na svoju zubnu pastu, možete je obogatiti dodajući joj ovu pastu na bazi gline.
KOD UPALE DESNI – Prstom zahvatiti pastu na bazi gline i utrljati na desni neposredno pre spavanja. Sa tako nanetom glinom prespavati, a ujutru isprati vodom.

Komada u kutiji0.015

Proizvodjac/Uvoznik: Shenemil Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE