Avokado ulje

910,00 din.
Šifra: 116074
ajčešće se ovako dobijeno ulje avkoada koristi u kozmetici, za negu kože, kose i preparatima za sunčanje.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Prirodna kozmetika
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Najkvalitetnija biljna ulja avokada dobijaju se hladnim ceđenjem celog ploda. Zbog visokog sadžaja vrednih masnih kiselina u mesu ploda i koštici presuju se čitavi plodovi, a ne samo semenke. Zbog toga ulje avokada ima blago zelenkastu boju i intenzivan miris. Najčešće se ovako dobijeno ulje avkoada koristi u kozmetici, za negu kože, kose i preparatima za sunčanje.
Poznato svojstvo hladno ceđenog ulja avokada u kozmetici je da omekšava kožu i pomaže prenosu aktivnih supstanci u dublje slojeve kože. Odlično se upija u kožu.

Proizvodjac/Uvoznik: Terra co doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE