Konopljino seme neoljušteno organsko

240,00 din.
155,00 din.
Ušteda:
85,00 din.
Base price with tax 240,00 din.
Sales price without tax 155,00 din.
Šifra: 102232
Odličan je izvor proteina i biljnih vlakana. Sadrži sve esencijalne aminokiseline i savršeno izbalansiran odnos omega 3, 6 i 9 masnih kiselina, enzima, minerala i vitamina. Savršen je dodatak ishrani, posebno kod dijeta sa preporučenim većim unosom biljnih vlakana.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Orašasti plodovi, semenke, proteinska brašna
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 270,00 din.

Konopljino seme je odličan izvor proteina i biljnih vlakana. Sadrži sve esencijalne aminokiseline i savršeno izbalansiran odnos omega 3, 6 i 9 masnih kiselina, enzima, minerala i vitamina. Savršen je dodatak ishrani, posebno kod dijeta sa preporučenim većim unosom biljnih vlakana.

Dosadašnja naučna istraživanja, kao i iskustva onih koji koriste ovo seme u ishrani ukazuju da ono pomaže u borbi protiv gojaznosti i taloženju masnoća iz krvi na krvnim sudovima, čime blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem. Takođe, pomaže da se voda ne zadržava u organizmu čime doprinosi održavanju normalnog krvnog pritiska. Ima antiupalno dejstvo, a u organima za varenje doprinosi održanju normalne crevne flore i sprečavanju razvoja patogenih bakterija. Neka ispitivanja ukazuju da seme konoplje doprinosi prevenciji nastanka malignih promena na dojci, debelom crevu i prostati.

Proizvodjac/Uvoznik: Beyond doo Zemlja porekla: Kina Organski proizvod: DA

Cena artikla je trajno snižena od 1. 3. 2019.