Konopljin protein

380,00 din.
Šifra: 102451
Konopljin protein (30% proteina) se dobija mlevenjem nakon hladnog ceđenja ulja iz semenki jestive konoplje. Bogat je vlaknima i esencijalnim Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama. Sadrži protein koji se vrlo lako vari i od značaja je za funkcionisanje imunog sistema.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Orašasti plodovi, semenke, proteinska brašna
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Konopljin protein (30% proteina) se dobija mlevenjem nakon hladnog ceđenja ulja iz semenki jestive konoplje. Bogat je vlaknima i esencijalnim Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama. Sadrži protein koji se vrlo lako vari i od značaja je za funkcionisanje imunog sistema. Konopljino seme takođe ima najbolji odnos Omega 3 i Omega 6 (1:3) masnih kiselina što je vrlo bitno za  dobro funkcionisanje kardiovaskularnog sistema.
Visoka nutritivna vrednost ga čini idealnom hranom za vegane i vegetarijance kao i sportiste. Sadržaj vlakana doprinosi normalnom radu creva i smanjuje resorpciju ugljenohidrata i masti iz creva.
Blagotvorno dejstvo konopljinog proteina je mnogostruko: stimuliše funkcionisanje imunološkog sistema, podstiče kardiovaskularni sistem, doprinosi normalnom radu creva, smanjuje resorpciju ugljenih hidrata i masti iz creva. Konopljin protein je postan proizvod.

Proizvodjac/Uvoznik: Suncokret doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE