Kokosovo mleko u prahu

255,00 din.
230,00 din.
Ušteda:
25,00 din.
Base price with tax 255,00 din.
Sales price without tax 230,00 din.
Šifra: 103384
Kokosovo mleko AVENA je osvežavajući napitak, intenzivnog ukusa. Kao i sva AVENA mleka, sprema se brzo i možemo ga konzumirati u svakoj prilici. Kokosov orah (Cocos nucifera) – kao i sve druge vrste oraha, sadrži balastne materije koje su neophodne za varenje, zdrav i normalan rad creva. Izvrstan je izvor mangana, jedan kokos sadrži 60 posto potrebne dnevne doze mangana. Takođe sadrži i kalijum, fosfor, magnezijum, natrijum, kalcijum i gvožđe.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Biljne zamene za mleko, sir i meso
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Kokosovo mleko AVENA je osvežavajući napitak, intenzivnog ukusa. Kao i sva AVENA mleka, sprema se brzo i možemo ga konzumirati u svakoj prilici.
Kokosov orah (Cocos nucifera) – kao i sve druge vrste oraha, sadrži balastne materije koje su neophodne za varenje, zdrav i normalan rad creva. Izvrstan je izvor mangana, jedan kokos sadrži 60 posto potrebne dnevne doze mangana. Takođe sadrži i kalijum, fosfor, magnezijum, natrijum, kalcijum i gvožđe. Kokosovo ulje se ističe visokim udelom zasićenih masnih kiselina, a prema nekim studijama, laurinska kiselina koja je prisutna u ulju pokazuje značajno delovanje na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije. Stanovnici tropskih područja koriste kokos za isceljivanje opekotina od sunca, ili pak oštećenih i popucalih bradavica kod dojilja, a istraživanja sprovedena na pacifičkim ostrvima i Aziji gde ljudi često jedu kokos pokazuje da imaju iznenađujuće nizak nivo srčanih bolesti.

Proizvodjac/Uvoznik: Hyperic doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE