Eliksir kapi od sremuša 100 ml

435,00 din.
Šifra: 115010
Kapi od sremuša blagotvorno deluju i pomažu kod: snižavanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi, snižavanju povišenog krvnog pritiska i poboljšanja cirkulacije, pa samim tim blagotvorno deluju na rad srca. Imaju dokazano antimikrobno dejstvo (kao i beli luk), pa pomažu u prevenciji i ubrzavaju lečenje infekcija (prehlada, grip... )
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Za regulaciju pritiska

Eliksir kapi od sremuša iz kolekcije Stara planinska riznica predstavljaju 100% prirodan preparat. Sadrže čist vodeno-alkoholni ekstrakt biljke sremuš, bez  konzervansa, zaslađivača i veštačkih boja. Sremuš (Allium ursinium) sadrži etarsko ulje koje je bogato aliinom, izoaliinom i drugim jedinjenjima sa sumporom. U etarskom ulju je otkriveno oko 20 različitih sastojaka. Biljka takođe sadrži vredne mineralne soli, šećer, belančevine i masti. U mladim listovima ima 20-50mg vitamina C i oko 7% karotena. Osim u svežem stanju, sremuš se najčešće koristi kao vodeno-alkoholni ekstrakt, jer se jedino na taj način zadržavaju njegova lekovita svojstva tokom cele godine. Kapi od sremuša blagotvorno deluju i pomažu kod: snižavanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi, snižavanju povišenog krvnog pritiska i poboljšanja cirkulacije, pa samim tim blagotvorno deluju na rad srca. Imaju dokazano antimikrobno dejstvo (kao i beli luk), pa pomažu u prevenciji i ubrzavaju lečenje infekcija (prehlada, grip... )
Sremuš je biljka koja takođe pomaže ćišćenju organizma od štetnih materija (produkata nastalih pod uticajem štetnih faktora- pušenje, konzumiranje alkohola, nepravilna ishrana)
Napomena:
Preparat ne bi trebalo da koriste deca do 14 godina, trudnice i osobe koje su preosetljive na neki od sastojaka.

Proizvodjac/Uvoznik: Stara planinska riznica doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE