Glina za vene i hemoroide

380,00 din.
Šifra: 118269
Olakšava prolazak krvi kroz vene i hemoroide. Sprečava gomilanje toksina u venama i hemoroidima. Smanjuje otok, bol i osećaj težine u nogama.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Za cirkulaciju

Kategorije proizvoda

With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Olakšava prolazak krvi kroz vene i hemoroide. Sprečava gomilanje toksina u venama i hemoroidima.  Smanjuje  otok, bol i osećaj težine u nogama.
Glina za vene sadrži: escin-ekstrakt divljeg kestena (escin-polisulfid, EPS-Na, bioaktivna komponenta koja sadrži 12,8%  organski vezanog sumpora), eterična ulja kleke, lavande, nevena, eukaliptusa, ruzmarina, timijana, belog luka, noćurka, nane i  žalfije. Divlji kesten se u biljnoj medicini odavno korist za spravljanje različitih preparata za lečenje proširenih vena. Ekstrakt divljeg kestena povećava kapilarnu rezistenciju.
Prva 3 – 5 dana se maže glina u što tanjem sloju (skoro neprimetnom), a kasnije u malo debljem sloju. Glina se maže po površini vene blagim masiranjem, a zatim po celom obodu noge. Praktično, glinom pravimo omotač poput zavoja. Za hemoroide glinu mazati  blagim utiskivanjem u  čist analni otvor. Oko analnog otvora mazati glinu u tankom sloju. Omotač od gline ima pored medikamenskog dejstva ulogu stezača, bez zavoja, tako da se opterećenje vena usled sopstvene težine, prenosi na spoljašnji omotač gline i kože, čime se kontrakcijama gline  i kože intenzivira periferna cirkulacija krvi. Tako zasušena glina se može nositi duže vreme, i za vreme rada. Čak se glina ne mora skidati,  jer za dan-dva sama otpada sa površine kože.

Proizvodjac/Uvoznik: Shenemil Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE