Ulje mente

580,00 din.
Šifra: 114013
Menta piperita, nana, izuzetno jakog mirisa i ukusa. Upotrebljava se kao potpuno neškodljiv lek za umirenje, protiv glavobolje, gasova, nadimanja i grčeva, protiv otežanog varenja. Kao stomahik menta ulazi u sastav čajeva za lečenje žuči.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Protiv nadimanja i gasova
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Menta piperita, nana, izuzetno jakog mirisa i ukusa. Upotrebljava se kao potpuno neškodljiv lek za umirenje, protiv glavobolje, gasova, nadimanja i grčeva, protiv otežanog varenja. Kao stomahik menta ulazi u sastav čajeva za lečenje žuči. Ulje mente ima slaba anestetička svojstva i prijatan miris koji osvežava, zbog čega se koristi protiv gađenja i povraćanja, mučnine tokom vožnje, grčeva u stomaku, dijareje, neprijatnog zadaha itd. Ulje mente - pepermint oil koristi se u aromaterapiji, dermalno razblaženo u nekom baznom ulju ( ulje koštice kajsija, crnog kumina, bademovom, maslinovom..) Uzima se oralno 2-3 kapi u čaši vode 2 do 3 puta na dan.

Proizvodjac/Uvoznik: MocaXtreme doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE

Prirodno protiv alergija

Poznato je da se alergije često aktiviraju u proleće. Upotrebite prirodna sredstva i počnite da se pripremate pre nego što sve procveta, kako biste taj period prebrodili sa što manje problema.

 

Opširnije...