Ulje divljeg origana

1450,00 din.
Šifra: 114011
Ulje divljeg origana je moćan pojačivač imunog sistema. Poseduje snažna antibiotska i antiseptička svojstva, pa se smatra da je jedan od najjačih biljnih antibiotika. Poseduje antiinflamatorno dejstvo (smiruje upale), a takođe je primećeno da deluje i protiv gljivičnih infekcija.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Protiv nadimanja i gasova
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Ulje divljeg origana je moćan pojačivač imunog sistema, višestruko jači od ehinecee i goldeseala (kanadski ljutić). Poseduje snažna antibiotska i antiseptička svojstva, pa se smatra da je jedan od najjačih biljnih antibiotika. Poseduje antiinflamatorno dejstvo (smiruje upale), a takođe je primećeno da deluje i protiv gljivičnih infekcija.
Zbog svojih izrazitih povoljnih dejstava, može se koristiti kao pomoć u tretmanu infekcija zuba i desni, infekcija sistema za varenje (i lakših trovanja hranom). Pomaže takođe ako se uzme na samom početku virusnih infekcija (prehlada i grip). Korisno je i u tretmanu gljivičnih infekcija kao što su kandida i atletsko stopalo. Posebno je korisna primena origano ulja kod dugotrajnih hroničnih infekcija koje slabo reaguju na standardnu terapiju.
Korišćeno spolja, origano ulje pomaže da se ublaže simptomi sportskih povreda (uganuća, modrica, upale tetiva), kao i reume i artritisa.

Proizvodjac/Uvoznik: MoncaXtreme doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE