Zeolit

470,00 din.
Šifra: 118259
Zeolitska kristalna rešetka se odlično ponaša u ljudskom organizmu. Kao magnet privlači slobodne radikale, veže takve toksične materije kao što su amonijak i druge azotne sastave i teške metale, i izbacuje ih iz crevnog trakta. Odbačene toksične supstance se zamenjuju mineralima neophodnim organizmu. Tako se održava i obnavlja metabolizam minerala. Ovaj zeolit sadrži 80% klinoptilolita.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Protiv alergija
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Zeoliti predstavljaju prirodan ekološki čist lek protiv svih trovača i zagađivača na planeti, posebno onih koje čini čovek kao najveći zagađivač. Zeolitska kristalna rešetka se odlično ponaša u ljudskom organizmu. Kao magnet privlači slobodne radikale, veže takve toksične materije kao što su amonijak i druge azotne sastave i teške metale, i izbacuje ih iz crevnog trakta. Odbačene toksične supstance se zamenjuju mineralima neophodnim organizmu. Tako se održava i obnavlja metabolizam minerala. Ovaj zeolit sadrži 80% klinoptilolita.

Zahvaljujući tome, najranjiviji sistemi i organi ljudskog organizma kao što su mozak, nervi, hormonalni i sistem imuniteta, jetra ne samo da dobijaju zaštitu od toksina nego jačaju organizam od patogeno toksičnih uticaja.
Među profilaktičkim efektima primene zeolita navodi se sledeće:
•    opšte podmlađivanje tela na nivou ćelija;
•    značajno poboljšanje imuniteta i otpornosti organizma;
•    povećanje radne sposobnosti i izdržljivosti;
•    podmlađivanje i omekšavanje kože;
•    prevazilaženje stresa, povećanje memorije;
•    povećanje kapaciteta za umni rad;
•    poboljšanje vida;
•    profilaktika zubnog karijesa;
•    brzo otklanjanje toksičnih supstanci i profilaksa oštećenja sluzokože želuca i creva od trovanja hranom.

Nuklearna centrala u Černobilu je dekontaminirana zeolitom. Dekontaminacija u Fukušimi se takođe vrši zeolitom. Zeolitski molkularni sunđer u mikro uslovima deluje kao „crna rupa“ u svemirskim makro uslovima!

Proizvodjac/Uvoznik: Faktor M Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE

Čemu služi zeolit

Za one koji se svesno brinu o zdravlju važno je da pronađu neki način da redovno čiste organizam od toksina. I to tim pre što je ukupna količina otrova kojima smo izloženi enormno porasla u odnosu na prethodna vremena.

Opširnije...