Ulje crnog kumina, 250ml

1880,00 din.
1800,00 din.
Ušteda:
80,00 din.
Base price with tax 1880,00 din.
Sales price without tax 1800,00 din.
Šifra: 114009
Crni kumin ublažava simptome alergije, alergijskog rinitisa i alergijske astme, a njegovo ulje širi disajne puteve i olakšava disanje.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Protiv alergija
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Klinički je dokazano da crni kumin ublažava simptome alergije, alergijskog rinitisa i alergijske astme, a njegovo ulje širi disajne puteve i olakšava disanje, a svojim antibiotskim delovanjem sprečava razvoj sekundarnih bakterijskih infekcija, koje se često javljaju uz sezonske alergije. Na prirodan i bezbedan način priprema organizam da blaže reaguje na alergene i postepeno povećava toleranciju organizma na njih. Kim deluje povoljno i na kardiovaskularni sistem. Jačanjem zida krvnih sudova i povećavanjem njihove elastičnosti dovodi do regulacije arterijskog pritiska. Studije su pokazale da primena ulja crnog kumina dovodi do snižavanja ukupnog holesterola, triglicerida i vrednosti takozvanog lošeg (LDL) holesterola. Može se koristiti za snižavanje vrednosti šećera u krvi tako što stimuliše pankreas da luči insulin i povećava osetljivost ćelija na njega. Poseban efekat pokazuje kod dijabetesa tipa 2.

Proizvodjac/Uvoznik: MoncaeXtreme doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE

Cena proizvoda je trajno snižena od 31.1.2018.

Prirodno protiv alergija

Poznato je da se alergije često aktiviraju u proleće. Upotrebite prirodna sredstva i počnite da se pripremate pre nego što sve procveta, kako biste taj period prebrodili sa što manje problema.

 

Opširnije...