Ulje crnog kima

345,00 din.
Šifra: 114042
Kao izuzetan imunomodulator, ulje crnog kima pomaže pri lečenju ne samo onih bolesti koje nastaju kao posledica oslabljenog imunološkog sistema, već i onih kod kojih je uzrok preterana imunološka reakcija. Od velikog broja aktivnih sastojaka najdelotvorniji je nigelon, koji opušta mišiće i širi bronhije, i timohinon koji pojačava lučenje žuči, ublažava preveliku kiselost, smanjuje holesterol i pomaže kod probavnih problema.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Protiv alergija
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Kao izuzetan imunomodulator, ulje crnog kima pomaže pri lečenju ne samo onih bolesti koje nastaju kao posledica oslabljenog imunološkog sistema, već i onih kod kojih je uzrok preterana imunološka reakcija. Od velikog broja aktivnih sastojaka najdelotvorniji je nigelon, koji opušta mišiće i širi bronhije, i timohinon koji pojačava lučenje žuči, ublažava preveliku kiselost, smanjuje holesterol i pomaže kod probavnih problema. Dokazano je blagotvorno dejstvo crnog kima i na dermatološke probleme: ekcem, kožne gljivice, akne. Zbog svog snažnog antibakterijskog dejstva ulje crnog kima pomaže kod lečenja gripa. Jednom rečju, povoljno deluje na zdravlje organizma u veoma širokom spektru.
Ulje crnog kima je naročito delotvorno kod: alergija, astme i drugih respiratornih oboljenja, gripa i prehlada, hroničnih probavnih problema, dijabetesa II, povišenog holesterola, ekcema, kožnih gljivica, akni, menstrualnih problema, smanjuje nesanicu, otlanja umor i depresiju

Proizvodjac/Uvoznik: Suncokret doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE