Sitopaladi čurna

950,00 din.
Šifra: 111407
Vekovima proveren dodatak ishrani za jačanje organa za disanje. Ajur-veda je naročito preporučuje kod kašlja, prehlade, astme, bronhitisa, pneumonije, tuberkuloze… Potpuno bezopasno i neškodljivo sredstvo, naročito pogodno za decu (prah se meša sa medom, dobrog je ukusa). Najbolja podrška kod virusnih infekcija i disajnih alergija. Blaži suv kašalj i nadraženo grlo, rastvara sluz i podstiče iskašljavanje kod produktivnog kašlja.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Protiv alergija
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Vekovima proveren dodatak ishrani za jačanje organa za disanje. Ajur-veda je naročito preporučuje kod kašlja, prehlade, astme, bronhitisa, pneumonije, tuberkuloze… Potpuno bezopasno i neškodljivo sredstvo, naročito pogodno za decu (prah se meša sa medom, dobrog je ukusa). Najbolja podrška kod virusnih infekcija i disajnih alergija.  Blaži suv kašalj i nadraženo grlo, rastvara sluz i podstiče iskašljavanje kod produktivnog kašlja.
U ajur-vedi se smatra rasajanom i zato se može uzimati svakoga dana, neograničeno dugo. Dobra je za sve starosne grupe. Uklanja začepljenost bronhija, jača agni (imuni sistem) korisna kod zapušenih sinusa, kijavice, groznice, krvarenja iz nosa, probadanja u stopalima i dlanovima. Antialergen, bronhodilator, smanjuje upale i povišenu temperaturu usled prehlade. Isušuje višak sluzi iz tela (bukvalno “vari“ sluz), otvara disajne puteve (bronhije i bronhiole, nos, sinuse, grlo), uravnotežuje životne sile (vata, pita, kapha).
Ako se svakodnevno uzima u rano proleće (to jest krajem zime) pomaže u neutralisanju sluzi i toksina koji se nakupljaju tokom zime i tako sprečava simptome poremećene kapha doše (kijavica, gušenje, kašalj, polenske alergije…)

Proizvodjac/Uvoznik: Lila Ma doo Zemlja porekla: Indija Organski proizvod: NE