Biljni namaz sa spanaćem

80,00 din.
Šifra: 105388
Namazi Vieco su proizvodi na bazi povrća, pravljeni po vlastitoj recepturi za sve one koji teže zdravoj i balansiranoj ishrani. Predstavljaju idealan obrok za vegetarijance i dijabetičare, a pogodni su i za dane posta. Vieco namazi ne sadrže soju, masti životinjskog porekla, šećer, gluten, veštačke boje, arome, konzervanse.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Za vegansku ishranu
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 180,00 din.

Namazi Vieco su proizvodi na bazi povrća, pravljeni po vlastitoj recepturi za sve one koji teže zdravoj i balansiranoj ishrani. Predstavljaju idealan obrok za vegetarijance i dijabetičare, a pogodni su i za dane posta.  Vieco namazi ne sadrže soju, masti životinjskog porekla, šećer, gluten, veštačke boje, arome, konzervanse.

Biljni namaz sa spanaćem sadrži još: vodu, svež spanać, biljna ulja, proteine graška, krompirov skrob, dijetetska vlakna, so, inaktivni kvasac, začine.

Termička sterilizacija proizvoda i pakovanje u kvalitetnu ambalažu od aluminijumske folije omogućavaju čuvaje na temperaturi od 25°C i rok trajanja od 2 godine. Otvorene konzerve čuvati u frižideru najduže 48 sati.

Proizvodjac/Uvoznik: DBD System doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE