Mugi (ječmeni) miso

820,00 din.
Šifra: 108366
Ječmeni miso je fermentisani proizvod koji sadrži enzime i probiotske bakterije, laktobacile, koje se stvaraju procesom višegodišnje prirodne fermentacije a koji omogućavaju bolje lučenje sokova u želucu, lakše varenje i veću iskorišćenost hranljivih materija.
Pakovanje
[pakovanje]
 Povratak na: Začini
With shipment POŠILJKA BRZOM POŠTOM for 270,00 din.

Ječmeni miso je fermentisani proizvod koji sadrži enzime i probiotske bakterije, laktobacile, koje se stvaraju procesom višegodišnje prirodne fermentacije a koji omogućavaju bolje lučenje sokova u želucu, lakše varenje i veću iskorišćenost hranljivih materija. Miso poboljšava lučenje želudačnih sokova i varenje u celini, sprečava fermentaciju i gasove.

Proizvodjac/Uvoznik: Mitoku Zemlja porekla: Japan Organski proizvod: NE

Miso umesto soli

Ako ste imali prilike da negde probate miso supu, tradicionalno jelo dugovečnih Japanaca, sigurno ste se upitali - šta joj to daje tako prijatan miris i finu i neobičnu slankasto-kiselkastu notu, koja zagreva želudac i podstiče apetit? To je miso, aromatična fermentisana pasta od soje. Miso je odlična zamena za so i ima niz povoljnih dejstava na ljudski organizam.

 

Opširnije...